Καλώς ήλθατε στις βίλες Azure Beach

Στην παραθαλάσσια περιοχή της Κισσάμου, στο γραφικό χωριό Νωπήγεια, η Hellenic Homes ανέπτυξε το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών Azure Beach που περιλαμβάνει 52 κατοικίες με 8 κοινόχρηστες πισίνες.

Όπως και κάθε άλλη οικία της Hellenic Homes έτσι και το συγκρότημα Azure Beach χαρακτηρίζεται για τις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές και την άριστη ποιότητα των υλικών του. Κεραμοσκεπές, πέτρινες λεπτομέρειες και μασίφ πέργκολες συνθέτουν ένα ξεχωριστό σκηνικό με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η κοντινή απόσταση από την παραλία των Νωπηγείων κι από τις μαγευτικές παραθαλάσσιες περιοχές Φαλάσσαρνα κι Ελαφονήσι, σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος τοπίου, κάνει την τοποθεσία του συγκροτήματος πραγματικά ιδανική. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών οδικώς βρίσκεται η κωμόπολη του Καστελίου που διαθέτει κάθε σύγχρονη άνεση, ενώ η πόλη των Χανίων απέχει 30 λεπτά οδικώς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένες από τις εγκαταστάσεις / υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες λόγω καιρικών συνθηκών / εποχικότητας.
Σημειώστε ότι από την εποχή 2018 υπάρχει ένας νέος φόρος μίας ημέρας που πρέπει να καταβάλλεται από όλους τους πελάτες απευθείας στο κατάλυμα.

 

Μιλήστε με εκπρόσωπο

Καλέστε +30 28210 47000