Ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία της Κισσάμου και ολόκληρου του νησιού είναι η Ιερά Μονή Γωνιάς στα βορειοδυτικά της περιοχής των Χανίων. Χτίστηκε στις αρχές του 17ου αιώνα προς τιμήν της Ιεράς Θεοτόκου από τους μοναχούς Βλάσιο τον Κύπριο και τον Βενέδικτο Τζαγκαρόλο.
Περισσότερα
Ο Μπάλος, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας λόγω της εξωτικής ομορφιάς της, βρίσκεται 20,6 χλμ. νοτιοδυτικά των Azure Beach Villas. Το τοπίο είναι σαν ζωγραφιά, με δεκάδες αποχρώσεις του μπλε να μπλέκονται αρμονικά με τη λευκή άμμο και το άγριο τοπίο των βουνών που περιβάλλουν τη θάλασσα!
Περισσότερα
Η Κίσσαμος (Καστέλλι) είναι μια σύγχρονη παραθαλάσσια πόλη, 36 χλιμ. ανατολικά των Χανίων, μόλις 5,5 χιλιόμετρα από τις Azure Beach Villas ή μίαμιση ώρα πεζοπορίας για όσους θέλουν να περπατήσουν το μονοπάτι W3.
Περισσότερα
Το κρητικό διατροφικό αρχέτυπο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, η διεθνής επιστημονική κοινότητα αυξάνει τις μελέτες της για τα σημαντικά οφέλη που έχει για την ανθρώπινη υγεία!
Περισσότερα
Η Παλιά Πόλη των Χανίων είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και συναρπαστικά σημεία της Κρήτης. Το καλοκαίρι θα νιώσετε σα να είστε μέρος ενός πίνακα ζωγραφικής, με την αίγλη και τις μοναδικές εικόνες της Παλιάς Πόλης να σας αγκαλιάζουν και να ζωντανεύουν συναισθήματα που πρέπει να ζήσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας!
Περισσότερα
Page 1 | 1-5 of 5