έξτρα υπηρεσίες
wave

Ιδιωτικός σεφ

Τι θα λέγατε για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στην άνεση της βίλας σας; Ένας επαγγελματίας σεφ, θα σας επισκεφθεί και θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό γεύμα μόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Κάντε κράτηση για μία ιδιωτική κρουαζιέρα
Μια μοναδική εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη: Κρουαζιέρα στις πιο δημοφιλείς, εξωτικές παραλίες των Χανίων, με την ασφάλεια ενός ιδιωτικού σκάφους και του έμπειρου προσωπικού του!
Ιδιωτικό δείπνο στην παραλία

Η απλότητα της παραλίας, ο έναστρου ουρανός και η “μουσική” από τα κύματα, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μία ιδιαίτερη στιγμή! Επικοινωνήστε μαζί μας και διοργανώστε μία μαγική εμπειρία για τον σύντροφο και την παρέα σας! 

Καταδύσεις

Εξερευνήστε τον υποβρύχιο κόσμο των Χανίων! Η κολύμβηση με αναπνευστήρα και οι καταδύσεις είναι από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κρήτη. Υπό την επαγγελματική καθοδήγηση μιας έμπειρης ομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τους θησαυρούς του υποβρύχιου κόσμου.

Σαφάρι

Η εξερεύνηση της Κρήτης σίγουρα θα σας συναρπάσει, ειδικά μέσα από την άνεση ενός ισχυρού αυτοκινήτου 4X4! Η εναλλαγή του τοπίου, με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας στη μία πλευρά του νησιού και τα ψηλά βουνά στην άλλη, προκαλεί, χωρίς αμφιβολία, τον περιπετειώδη εαυτό κάθε επισκέπτη. Κλείστε την περιπέτειά σας σήμερα!