Οι πιο εξωτικές παραλίες της Κρήτης

Ο Μπάλος, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας λόγω της εξωτικής ομορφιάς της, βρίσκεται 20,6 χλμ. νοτιοδυτικά των Azure Beach Villas. Το τοπίο είναι σαν ζωγραφιά, με δεκάδες αποχρώσεις του μπλε να μπλέκονται αρμονικά με τη λευκή άμμο και το άγριο τοπίο των βουνών που περιβάλλουν τη θάλασσα! Η θάλασσα είναι αρκετά ρηχή και ζεστή, ιδανική και για μικρά παιδιά. Περπατώντας περισσότερο, η θάλασσα βαθαίνει και τα νερά γίνονται πιο δροσερά! Μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία είτε με πλοίο από το λιμάνι της Κισσάμου, είτε με το αυτοκίνητο συνδυάζοντας λίγη πεζοπορία.

Η εξωτική παραλία Φαλάσαρνα, με τα κρυστάλλινα γαλανά νερά και τη λευκή άμμο, βρίσκεται 20,6 χλμ. από τα Νωπήγεια. Αξίζει σίγουρα να περάσετε μια μέρα εκεί, θαυμάζοντας την ομορφιά της παραλίας και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Η παραλία Φαλάσαρνα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη στην Κρήτη και έχει ψηφιστεί ως μία από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο κόλπος είναι επίσης ιδανικός για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως kite-surfing, surfing ή ακόμη και αλεξίπτωτο πλαγιάς από το βουνό που βλέπει στη θάλασσα.

Το Ελαφονήσι είναι ένα μαγικό μέρος που βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνία της Κρήτης. Πρόκειται για μία παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και λευκή και ροζ άμμο, στολισμένα από χιλιάδες κοχύλια. Ψηφίστηκε ως η 2η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη, καθώς αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για ταξιδιώτες όσο και για ντόπιους. Κατά την επίσκεψή σας στο Ελαφονήσι, θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε μια επίσκεψη στο Μοναστήρι της Χρυσοσκαλίτισσας ή στην κοντινή αρχαία πόλη της Πολυρρήνιας, που θεωρείται η αρχαιότερη πόλη που έχτισαν οι Δωριείς στην Κρήτη, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου που στεγάζεται σε ένα ενετικό-τουρκικό μνημείο.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες στην Κρήτη, που αξίζει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας! Κλείστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στις Azure Beach Villas και περάστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι στα Χανιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.
Share on facebook

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση: Νωπήγεια Κισσάμου,
73400 Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 2821047005
Email: info@azurebeach.gr

OPERATED BY

MENU

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

OPERATED BY

Resize Font
ESPA Image περισσοτερα