Χρήσιμες πληροφορίες

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στις Azure Beach Villas.

– Οι ώρες λειτουργίας του Γραφείου Πληροφοριών είναι 09:00 έως 21:00. Σε περίπτωση late check-in, καλέστε στο +30 6979449006 ή στείλτε μας ένα e-mail στο info@azurebeach.gr , για να το κανονίσετε.

– Ο καθαρισμός των βιλών, καθώς και η αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων και των πετσετών, πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα κατόπιν αιτήματος και μετά από συνεννόηση του επισκέπτη με τη Ρεσεψιόν. Μπορείτε να ζητήσετε πιο συχνό καθαρισμό με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ την ημέρα.

– Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, με επιπλέον ημερήσια χρέωση 20 ευρώ.

– Επιπλέον μαγειρικά σκεύη διατίθενται στο Γραφείο Πληροφοριών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

– Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις εγκαταστάσεις / υπηρεσίες (π.χ. πισίνες, μπαρ BLE Lounge) ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες λόγω καιρικών συνθηκών / εποχικότητας.

– Από την 1η Μαρτίου 2024, υφίσταται υποχρεωτικός κυβερνητικός φόρος διανυκτέρευσης, 10 ευρώ ανά βίλα και ανά διανυκτέρευση, ο οποίος χρεώνεται στον πελάτη.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις / ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το προσωπικό του Γραφείου Πληροφοριών είναι εκεί, πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.

Θερμές ευχές,
Η διοίκηση